Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies όπως αυτή περιγράφεται στην πολιτική των cookies.

 για Νewsletter    

Εκτύπωση

Τι ισχύει φέτος για το πανηγύρι του Αγίου Ανδρέα Παραδείσου

on .

 

agios andreas  paradeisou
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Το πανηγύρι το οποίο πραγματοποιείται κάθε χρόνο στους δρόμους γύρω από το Ναό του Αγίου Ανδρέα στον Παράδεισο Αγίας Παρασκευής, στις 29 & 30 Νοεμβρίου, παραμονή και ανήμερα της εορτής του ναού, έχει μια πολύχρονη ιστορία. 
Προκειμένου να επιτευχθούν η μικρότερη δυνατή όχληση των περιοίκων και της τοπικής αγοράς, η ασφαλής προσέλευση των προσκυνητών και η διευκόλυνση της κίνησης των οχημάτων στους παρακείμενους δρόμους, η  δημοτική αρχή θέτει και φέτος συγκεκριμένους όρους διοργάνωσης του πανηγυριού.  Ειδικότερα:
 
•Η τοποθέτηση των πάγκων των μικροπωλητών που θα πάρουν μέρος στο πανηγύρι θα γίνει στους ακόλουθους δρόμους: Κατά μήκος της οδού Ψαρών από τη συμβολή της με την οδό Αγίας Τριάδος, εκτός από την είσοδο στο ναό και τη διασταύρωση με την οδό Αγίου Ανδρέα, καθώς και κατά μήκος της οδού Αγίου Ανδρέα από τη συμβολή της με την οδό Αγίας Τριάδος, εκτός από την είσοδο στο ναό, έως τη διασταύρωση με την οδό Μάρκου Αυγέρη.
 
•Δεν θα επιτραπεί κατάληψη οδοστρώματος από πάγκους μικροπωλητών σε κανένα άλλο σημείο εκτός των προαναφερόμενων δρόμων, ενώ δεν θα καταληφθούν σε κανένα σημείο η οδός Αγίας Τριάδος για να μην εμποδίζεται η αμφίδρομη κίνηση οχημάτων καθώς και οι οδοί Ιουστινιανού, Μάρκου Αυγέρη και Αγίου Ανδρέα για να μην εμποδίζεται η ελεύθερη έξοδος των οχημάτων στη Λεωφ. Μεσογείων. 
 
Η εφαρμογή των προαναφερόμενων όρων  θα ελέγχεται  από την Τροχαία και το Αστυνομικό Τμήμα Αγίας Παρασκευής καθώς και από δημοτικούς υπαλλήλους.