Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies όπως αυτή περιγράφεται στην πολιτική των cookies.

 για Νewsletter    

Εκτύπωση

«Νίκη των Πολιτών Αγίας Παρασκευής»: oδεύει σε Συνέδριο!

on .

 

NIKH logoΠολύ ενδιαφέρουσες διαδικασίες διαβούλευσης και δημοκρατικής συμμετοχής  σε επίπεδο  Τοπικής Αυτοδιοίκησης,  δρομολογούνται στην Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση  «Νίκη των Πολιτών Αγίας Παρασκευής». Σύμφωνα με ασφαλείς  πληροφορίες, προετοιμάζεται η πραγματοποίηση Συνεδρίου της Κίνησης ( η οποία είναι στη θέση της δημοτικής αρχής  του  Δήμου Αγίας Παρασκευής),  στις αρχές του ερχόμενου  Νοεμβρίου.
 
Στο  Συνέδριο  θα συζητηθούν οργανωμένα και εξαντλητικά  όλα τα θέματα που απασχολούν την Αγία Παρασκευή, τόσο απολογιστικά, όσο και για την κατάρτιση των προγραμματικών  θέσεων του συνδυασμού. "Σε όλους τους τομείς του δημοτικού έργου θα γίνει εκτενής και δημοκρατικός διάλογος, για το τι καταφέραμε, για τους νέους στόχους που θα θέσουμε και για το που υστερήσαμε" αναφέρει χαρακτηριστικά στέλεχος της Κίνησης.  Οι  συνεδριακές διαδικασίες θα είναι ανοιχτές για όλους τους δημότες της Αγίας Παρασκευής, που θα  έχουν τη δυνατότητα  να τις παρακολουθήσουν και να παρεμβαίνουν. 
 
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει  η  απευθείας εκλογή από τη  βάση  του επικεφαλής της Κίνησης,  ο οποίος θα την οδηγήσει στις δημοτικές εκλογές του 2019! Όπως αναφέρουν οι πηγές μας,  δεν θα πρόκειται για την  τυπική αναβάπτιση του Δημάρχου και σημερινού επικεφαλής της «Νίκης των Πολιτών Αγίας Παρασκευής» Γιάννη Σταθόπουλου, αλλά για το αποκορύφωμα της δημοκρατικής λειτουργίας της, με τη συμμετοχή όλων όσοι επιθυμούν, χωρίς αποκλεισμούς και στεγανά. 
 
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δικαίωμα ψήφου θα έχουν όλοι οι δημότες της Αγίας Παρασκευής, ανεξαρτήτως αν είναι μέλη της  δημοτικής Κίνησης, καθώς  αποτελεί  κοινή πεποίθηση ότι η πορεία της  αφορά το σύνολο της τοπικής κοινωνίας.