Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies όπως αυτή περιγράφεται στην πολιτική των cookies.

 για Νewsletter    

Εκτύπωση

Οι δηλώσεις συμμετοχής στο Κοινωνικό Φροντιστήριο Αγ. Παρασκευής

on .

 
koinoniko-frontistirioΤο  Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Αγίας Παρασκευής, που έχει σκοπό την προσφορά  ίσων ευκαιριών για μάθηση, λειτουργεί για πέμπτη συνεχόμενη σχολική χρονιά παρέχοντας δωρεάν μαθήματα σε μαθητές και απόφοιτους  δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης άπορων ή οικονομικά αδύνατων οικογενειών. Παράλληλα το φροντιστήριο προωθεί την εθελοντική προσφορά και την κοινωνική αλληλεγγύη, αφού τα μαθήματα παρέχονται  από εθελοντές εκπαιδευτικούς.
 
Το Φροντιστήριο λειτουργεί  στο 3ο Λύκειο Αγίας Παρασκευής (Χρυσ. Σμύρνης& Πλαταιών), τις εργάσιμες μέρες και στις ώρες 15:00 με 20:00 και δίνει  προτεραιότητα στους μαθητές της Γ΄ Λυκείου και κατόπιν στις υπόλοιπες τάξεις του Λυκείου και του Γυμνασίου.
 
Οι μαθητές μπορούν να δηλώσουν  συμμετοχή  καθημερινά μέχρι την 1η Οκτωβρίου 2018 στο Τμήμα Παιδείας του Δήμου Αγίας Παρασκευής (Μεσογείων 415-417).
Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είναι τα εξής:
 
1.Αίτηση συμμετοχής από τον γονέα ή κηδεμόνα όταν αφορά ανήλικο μαθητή ή αίτηση του ενδιαφερόμενου όταν αφορά ενήλικο μαθητή.
 
2.Φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου.
 
3.Βεβαίωση φοίτησης από το σχολείο του μαθητή.
 
4.Φωτοαντίγραφο εκκαθαριστικού ΔΟΥ και Ε9, ή βεβαίωση απαλλαγής υποβολής φορολογικής δήλωσης.
 
5.Κάθε άλλο έγγραφο εφόσον υπάρχει, που τεκμηριώνει την οικονομική δυσκολία ή αποτελεί κοινωνικό κριτήριο όπως κάρτα ανεργίας, βιβλιάριο απορίας, δάνεια, γνωμάτευση αναπηρίας κ.α.
 
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Τμήμα Παιδείας του Δήμου Αγίας Παρασκευής στα τηλέφωνα 2132004568, 2132004601. 
 
Επίσης, ο Δήμος Αγίας Παρασκευής καλεί όσους καθηγητές Μέσης εκπαίδευσης επιθυμούν να διδάξουν  στο Κοινωνικό Φροντιστήριο να δηλώσουν με mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο και μαθήματα που μπορούν να καλύψoυν, όπως και ώρες διαθεσιμότητας ή να καλέσουν στα τηλέφωνα 213 2004601/568.