Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies όπως αυτή περιγράφεται στην πολιτική των cookies.

 για Νewsletter    

Εκτύπωση

ΕΥΔΑΠ Αγ. Παρασκευής: ΕΔΕ για τον υπάλληλο που κοιμόταν

on .

 

Δευτέρα πρωί, στο Τμήμα Μητρώου της ΕΥΔΑΠ στην Αγ. Παρασκευή, ένας πολίτης περιμένει να εξυπηρετηθεί. Ξαφνικά ακούει από πίσω του ροχαλητό και, προβληματισμένος, γυρίζει για να δει τι ακριβώς συμβαίνει. Η εικόνα τον αφήνει ενεό, καθώς μπροστά στα μάτια του ο υπάλληλος της ΕΥΔΑΠ απολαμβάνει τον ύπνο του, αγνοώντας όλες τις εισερχόμενες κλήσεις.

Η φωτογραφία αναγνώστη που δημοσίευσε το zougla.gr:

eydapsleep

Η ανακοίνωση της ΕΥΔΑΠ:

Μετά από την καταγγελία, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας, κ. Ιωάννης Μπενίσης, διέταξε άμεσα την παραπομπή του υπαλλήλου σε Πειθαρχικό Συμβούλιο μέσω των απαραίτητων ενεργειών της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού καθώς και των Νομικών Υπηρεσιών της Εταιρείας, βεβαιώνοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο πως θα εφαρμοστούν οι εσωτερικοί κανονισμοί, τόσο για την πρόληψη ατυχών περιστατικών όσο και για την αντιμετώπισή τους.

Ωστόσο, μεμονωμένα περιστατικά δεν δύνανται να αμαυρώσουν τη συνολική και μεγάλη προσπάθεια των Εργαζομένων της, οι οποίοι αποδεικνύουν καθημερινά και εμπράκτως την προσήλωσή τους σε έναν κοινό στόχο, ο οποίος είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου σε θέσεις εντός και εκτός γραφείων.