Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies όπως αυτή περιγράφεται στην πολιτική των cookies.

 για Νewsletter    

Εκτύπωση

Αντικατέστησε τα λιωμένα φανάρια της Μαραθώνος η Περιφέρεια Αττικής

on .

liomenafanaria

Αποκατέστησε η Περιφέρεια Αττικής τις φθορές στους κόμβους φωτεινής σηματοδότησης στη λεωφόρο Μαραθώνος με εντατικές εργασίες και τα συνεργεία της το διήμερο 25/07 και 26/07. Τα λιωμένα στην κυριολεξία φανάρια αντικαταστάθηκαν με καινούργια και αναμένουν την ηλεκτροδότηση της περιοχής ώστε να επαναλειτουργήσουν.

Συγκεκριμένα, και σύμφωνα με την ενημέρωση της Περιφέρειας Αττικής, αντικαταστάθηκαν συνολικά 12 κατεστραμμένοι χαμηλοί σηματοδότες και 4 αναρτημένοι. Επίσης έγινε και αποκατάσταση φθορών σε άλλους 20 σηματοδότες και καθολική αντικατάσταση λαμπτήρων σε όλους. Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε έλεγχος και αντικατάσταση καλωδιώσεων και σωληνώσεων σε όλους τους κόμβους και τέθηκαν όλοι οι κόμβοι σε δοκιμαστική λειτουργία με γεννήτρια.

Επιπρόσθετα και δεδομένου ότι σε αυτούς υπήρχε ρευματοδότηση, οι ακόλουθοι κόμβοι λειτουργούν πλέον κανονικά:
• Μαραθώνος – Φλέμινγκ – Παπανδρέου (στροφή για Ραφήνα)
• Μαραθώνος – Αργιθέας (προς Μάτι, Κόκκινο Λιμανάκι) 
• Μαραθώνος – Βουτζά (προς Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα)

Με αυτό τον τρόπο και οι 8 κόμβοι φωτεινής σηματοδότησης οι οποίοι υπέστησαν φθορές από τις πυρκαγιές, αποκαταστάθηκαν πλήρως σε ό,τι αφορά στην υποδομή τους, ώστε η αφή τους να μπορεί να γίνει αμέσως μόλις αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση της ευρύτερης περιοχής.