Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies όπως αυτή περιγράφεται στην πολιτική των cookies.

 για Νewsletter    

Εκτύπωση

Διάρρηξη σε σπίτι στρατιωτικού στην Αγία Παρασκευή

on .

spitistr

Στα ίχνη σπείρας κακοποιών που διαπράττει διαρρήξεις στα βόρεια προάστια βρίσκεται η Ασφάλεια μετά και το τελευταίο κρούσμα που σημειώθηκε σε μονοκατοικία στην Αγία Παρασκευή. Οι δράστες χρησιμοποίησαν την εξωτερική σιδερένια σκάλα του σπιτιού και χωρίς να γίνουν αντιληπτοί -καθώς τα μέλη της οικογένειας κοιμόταν- κατάφεραν να αποσπάσουν από κινητά μέχρι ρούχα και παπούτσια.

Ξημερώματα Δευτέρας οι διαρρήκτες τρύπωσαν από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα στην μονοκατοικία της οικογένειας αξιωματικού των ενόπλων δυνάμεων, στην Αγία Παρασκευή.

Χρησιμοποιώντας την εξωτερική σιδερένια σκάλα, έφτασαν στον δεύτερο όροφο και μπήκαν στο σπίτι, χωρίς να τους αντιληφθούν οι ένοικοι και έψαξαν ανενόχλητοι όλα τα δωμάτια.

Το κλεμμένο αυτοκίνητο εντόπισε μετά από ώρες εγκαταλελειμμένο αστυνομικός εκτός υπηρεσίας που είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο του.

Οι κλέφτες επίσης αφαίρεσαν τα κινητά τηλέφωνα των μελών της οικογένειας του στρατιωτικού, έναν υπολογιστή ρούχα και παπούτσια.

Οι κακοποιοί σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας έχουν διαρπάξει και άλλες διαρρήξεις στα Βόρεια Προάστια, και ήδη η Ασφάλεια έχει εντοπίσει στοιχεία που την οδηγούν στην εξάρθρωση της σπείρας.

 

Πηγή:ΕΡΤ/Ρεπορτάζ:Γιώργος Γεραφέντης