Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies όπως αυτή περιγράφεται στην πολιτική των cookies.

 για Νewsletter    

Εκτύπωση

Συγκλόνισαν «Οι Δούλες» από το Θέατρο Τέχνης

on .

doules

Συγκλόνισαν «Οι Δούλες» από το Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής

Στο κατάμεστο από κόσμο Πολιτιστικό Πολύκεντρο «Ηλέκτρα Αποστόλου» του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, ανέβηκε την Παρασκευή 27 Απριλίου, η θεατρική παράσταση «Οι Δούλες» του Ζαν Ζενέ, σε σκηνοθεσία Μαριάννας Κάλμπαρη από το Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν. Το κοινό καταχειροκρότησε την παράσταση καθώς οι 3 ηθοποιοί (Κάτια Γέρου, Κωνσταντίνα Τάκαλου, Μαριάννα Κάλμπαρη ) συγκλόνισαν με τις ερμηνείες τους.
Μετά την ολοκλήρωση της παράστασης, η Αντιδήμαρχος κυρία Δέσποινα Αϊβατζίδου συνεχάρει τις ηθοποιούς και ευχαρίστησε τον Σύνδεσμο για την Βιώσιμη Ανάπτυξη για την άψογη συνεργασία. Επίσης, δόθηκαν αναμνηστικά δώρα και λουλούδια στις ηθοποιούς. Τέλος, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Γιώργος Κουράσης ευχαρίστησε με τη σειρά του τους συντελεστές της παράστασης και το τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ηρακλείου για την φιλοξενία και την συνεργασία.
Η παράσταση εντάσσεται στο πλαίσιο των Διαδημοτικών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων «Έν Άστει» που διοργανώνει ο Σύνδεσμος για την Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων σε συνεργασία με τους Δήμους-Μέλη του με δωρεάν είσοδο για το κοινό.