Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies όπως αυτή περιγράφεται στην πολιτική των cookies.

 για Νewsletter    

Εκτύπωση

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα η παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Παπακώστα

on .

 

papak1

Σε μια εξαιρετική εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, στο κατάμεστο από κόσμο θέατρο του 2ου Γυμνασίου της Αγίας Παρασκευής, έγινε την Τετάρτη 21/3 η παρουσίαση του βιβλίου του συμπολίτη ομότιμου Καθηγητή Νέας Ελληνικής Λογοτεχνίας Γιάννη Παπακώστα «Που μας πάει αυτό το αίμα;», με βασική θεματολογία την αναπαράσταση της αυτοδικίας, όπως αυτή προκύπτει από καταξιωμένα έργα της νέας ελληνικής λογοτεχνίας, με προϋπόθεση τη δημιουργική τους μετάπλαση και τη μυθοπλασία.

Για το σπουδαίο βιβλίο εκτός από τον συγγραφέα μίλησαν οι Λαοκράτης Βάσσης, φιλόλογος, συγγραφέας, Πάνος Κυπαρίσσης, ποιητής, σκηνοθέτης, Αντώνης Μακροδημήτρης, καθηγητής Νομικής Πανεπιστημίου Αθηνών και Νίκος Πετρόχειλος, Κοσμήτωρ του Λαϊκού Πανεπιστημίου Αγίας Παρασκευής. Χαιρετισμό στην εκδήλωση έκανε ο Δήμαρχος Ι. Σταθόπουλος, όπως και η Πρόεδρος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Τερψ. Γκιόκα.

papak2

Στην εκδήλωση που συντόνισε ο Θεόδωρος Λιανός, πρώην Πρύτανης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων πολλοί Καθηγητές Πανεπιστημίων, ο Αντιδήμαρχος Ι. Σιδέρης οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Β. Ζορμπάς, πρ. Δήμαρχος, Β. Γιαννακόπουλος, πρ. Δήμαρχος, ο πρ. Δήμαρχος Αντ. Σιδέρης, η Πρόεδρος του Διαδημοτικού Κέντρου Πρόληψης Εξαρτήσεων «Αργώ» Γ. Πίσπα καθώς και εκπρόσωποι Συλλόγων και φορέων.

papak3

Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες για το βιβλίο