Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies όπως αυτή περιγράφεται στην πολιτική των cookies.

 για Νewsletter    

Εκτύπωση

Πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο η σύσκεψη για το κάπνισμα

on .

syskepsi kapnisma 9

Σύσκεψη φορέων για εφαρμογή του Αντικαπνιστικού Νόμου και την απαγόρευση του καπνίσματος σε κλειστούς Δημόσιους χώρους με στόχο την προστασία της υγείας των πολιτών έγινε την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017 στο Δημαρχείο της Αγίας Παρασκευής με πρωτοβουλία του Δημάρχου Γιάννη Σταθόπουλου. 

Στη σύσκεψη συμμετείχαν εκτός από τον Δήμαρχο, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γερ. Βλάχος, ο Διευθυντής Υγειονομικού Ελέγχου και Περιβαλλοντικής Υγιεινής Περιφερειακής Ενότητας Βόρειου Τομέα Αθηνών Ανδρ. Νταλιάνης, ο Υπαστυνόμος του Α.Τ. Αγίας Παρασκευής Α. Καραγιάννης, ο Πρόεδρος Ένωσης Επαγγελματιών Εμπόρων Βιοτεχνών Αγίας Παρασκευής (ΕΝΕΒΑΠ) Β. Τσαγγάρης και ο Πρόεδρος του Σωματείου Εστιατόρων «Ο Διόνυσος» Χρ. Λογκαράκης.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης έγινε ενημέρωση από τον κ. Νταλιάνη για τις προβλεπόμενες από τον νόμο υποχρεώσεις και μέτρα όπως και για τις κυρώσεις σε καπνιστές και καταστήματα και τέλος αποφασίστηκε η διεξαγωγή καμπάνιας ενημέρωσης πολιτών, φορέων και καταστηματαρχών για την κοινή απόφαση εφαρμογής του νόμου, καθώς η διακοπή καπνίσματος σε κλειστούς χώρους είναι πρώτα απ' όλα θέμα υγείας.