Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies όπως αυτή περιγράφεται στην πολιτική των cookies.

 για Νewsletter    

Εκτύπωση

Επίσκεψη αντιπροσωπείας του Δήμου Γεροσκήπου Πάφου στην Αγ. Παρασκευή

on .

Pavlidis Geroskipou

Αντιπροσωπεία του αδελφοποιημένου με τον Δήμο Αγίας Παρασκευής Κυπριακού Δήμου της Γεροσκήπου Πάφου με επικεφαλής τον Δήμαρχο Μιχάλη Παυλίδη πραγματοποίησε επίσκεψη στην πόλη μας από την 1η έως τις 3 Δεκεμβρίου 2017.

Σκοπός της επίσκεψης και των συνομιλιών που ακολούθησαν, με τον Δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο και αντιπροσωπεία της Επιτροπής Αδελφοποίησης του Δήμου μας αποτελούμενη από την Πρόεδρο Χρ. Κολώνια, Δημοτική Σύμβουλο, τη Γραμματέα Α. Στεργίου και το μέλος Β. Τουράπη, ήταν η ανανέωση της συνεργασίας και η ενίσχυση της φιλίας των δύο Δήμων ενόψει και της συμπλήρωσης το 2018 είκοσι χρόνων Αδελφοποίησης, που θα γιορταστεί στην πόλη μας.

Το Σάββατο 2/12 η Κυπριακή αντιπροσωπεία επισκέφθηκε τη Δημοτική Βιβλιοθήκη - Μουσείο «Αλέκος Κοντόπουλος» όπου την υποδέχθηκε η Πρόεδρος Τερψ. Γκιόκα, Δημοτική Σύμβουλος. Ακολούθησε ξενάγηση σε όλους τους χώρους της Βιβλιοθήκης και του Μουσείου καθώς και αναλυτική παρουσίαση του έργου αλλά και καλών πρακτικών του Νομικού Προσώπου.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας η αντιπροσωπεία επισκέφθηκε το Χριστουγεννιάτικο σπιτάκι της Κεντρικής Πλατείας Αγίας Παρασκευής όπου την υποδέχθηκαν ο Δήμαρχος και η αντιπροσωπεία της Επιτροπής Αδελφοποίησης, οι Αντιδήμαρχοι Παν. Γκόνης και Σπ. Παπαγεωργίου και ο Δημοτικός Σύμβουλος Αλεξ. Μουστόγιαννης.