Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies όπως αυτή περιγράφεται στην πολιτική των cookies.

 για Νewsletter    

Εκτύπωση

Περιοδεία δημάρχου στην περιοχή της πλατείας Ιόλα

on .

periodeia iola

Στην πλατεία Ιόλα, τις οδούς Δημοκρατίας, Βύρωνος, Λυκούργου, Πλάτωνος, Παπαρηγοπούλου, Σ. Καράγιωργα κ.ά. πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 19/9/2017 η πρώτη από τις περιοδείες 2017 του Δήμαρχου Αγίας Παρασκευής Γ. Σταθόπουλου και της ομάδας της Δημοτικής Αρχής στις γειτονιές της πόλης μας για να επικοινωνήσουν και να ακούσουν τους κατοίκους.

Ο Δήμαρχος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γ. Βλάχος, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Δημ. Κονταξής καθώς και η Δημοτική Σύμβουλος Μ. Δημητρίου-Καβρουδάκη, Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών, που τον συνόδευαν συνομίλησαν με πολλούς κατοίκους της περιοχής και κατέγραψαν προβλήματα της γειτονιάς καθώς και ιδέες και προτάσεις για την επίλυση κάποιων εξ αυτών.

Οι πολίτες αναφέρθηκαν σε προβλήματα σχετιζόμενα με την πλατεία Ιόλα (συντριβάνι, πράσινο, είσοδος οχημάτων), τη συντήρηση δρόμων και πεζοδρομίων, την καθαριότητα κ.λπ. που καταγράφηκαν από τη Δημοτική Αρχή ώστε να δοθούν λύσεις.

Η επόμενη περιοδεία του Δημάρχου και της ομάδας της Δημοτικής Αρχής στις γειτονιές της Αγίας Παρασκευής θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22/9/2017 με αφετηρία την Πλατεία Τσακού (οδός Βενιζέλου) στις 6:00 μ.μ.

periodeia iola 2