Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies όπως αυτή περιγράφεται στην πολιτική των cookies.

 για Νewsletter    

Εκτύπωση

Η ΙΟΝΙΟΣ ΣΧΟΛΗ εγκαινιάζει το 2ο Γυμνάσιο στις εγκαταστάσεις στο Μαρούσι

on .

ionios sxolh logo

 

Η ΙΟΝΙΟΣ ΣΧΟΛΗ, που συμπληρώνει 109 χρόνια συνεχούς λειτουργίας από την ίδρυσή της το έτος 1908 στην Αθήνα, υπό του Κωνσταντίνου Καβαλιεράτου, εγκαινιάζει το 2ο Γυμνάσιο (το 1ο Γυμνάσιο λειτουργεί στη Φιλοθέη) στις άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις της στο Μαρούσι, με εργαστήριο Φυσικής, Πληροφορικής, Βιβλιοθήκη, Αίθουσες Εκδηλώσεων, και στο αυτόνομο κτίριο Γυμνασίου, όπου τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να αθλούνται, να γυμνάζονται και να προπονούνται στο Κλειστό Γυμναστήριο της ΙΟΝΙΟΥ ΣΧΟΛΗΣ, καθώς και στα γήπεδα του Σχολείου. 

Οι Καθηγητές-Εκπαιδευτικοί και η Διεύθυνση, που συναποτελούν το Διδακτικό Προσωπικό στο Γυμνάσιο, αποβλέπουν, μέσω του εκπαιδευτικού τους έργου, στην ανάπτυξη της πολύπλευρης προσωπικότητας κάθε παιδιού, θέτοντας στόχους που ενδυναμώνουν και εμπλουτίζουν την πολυδιάστατη αλλά και συναρπαστική εξέλιξη, ομάδας και ατόμου. 

Τα διδακτήρια της ΙΟΝΙΟΥ ΣΧΟΛΗΣ στη Φιλοθέη, στην οδό Κονίτσης 22, φιλοξενούν το Δημοτικό Σχολείο, το 1ο Γυμνάσιο, το Λύκειο και το International Baccalaureate του Σχολείου μας, ενώ στο Μαρούσι, στην οδό Αγ. Γερασίμου 5, λειτουργούν το Νηπιαγωγείο, το 2ο Δημοτικό Σχολείο, καθώς και το 2ο Γυμνάσιο.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 613 6693
www.ionios.gr