Τρίτη, 16 Απριλίου 2024 15:43

Αδιανόητη επίθεση συμμορίας ανηλίκων σε 14χρονο στην Αγία Παρασκευή

Ακόμα ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην Αγία Παρασκευή μεταξύ ανηλίκων, με τους «άγουρους» δράστες, να βάζουν έναν 14χρονο να γονατίσει, να του αρπάζουν τα παπούτσια και να τον απειλούν ότι θα τον σκοτώσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 14χρονος μαθητής, είχε βγάλει βόλτα το σκύλο του το απόγευμα της Τρίτης (2/1), στις 18:45, κοντά στο σπίτι του, στην οδό Λυκείου στην Αγία Παρασκευή.

Πώς έγινε το περιστατικό στην Αγία Παρασκευή

Ενας συνομήλικος του και συμμαθητής του -που φοιτούν στο ίδιο ιδιωτικό σχολείο με τον 14χρονο-, τον πλησίασαν μαζί με έναν 16χρονο και αφού τον χτύπησαν, τον ακινητοποίησαν.

Ο τρίτος της παρέας, τα στοιχεία του οποίου είναι υπό διερεύνηση, βιντεοσκοπούσε τα όσα διαδραματίζονταν, με το κινητό του τηλέφωνο.

Στη συνέχεια τον έψαξαν για να δουν αν είχε μαζί του τηλέφωνο ή χρήματα και τελικά του άρπαξαν τα παπούτσια του, ενώ για λίγο του πήραν και το σκυλί του.

Έπειτα του έριξαν γροθιά και τον απείλησαν ότι θα χάσει το σκυλί και ότι δεν θα το ξαναδεί και έτσι τον υποχρέωσαν να τους ακολουθήσει στον δρόμο ξυπόλητος. Ενώ τον βιντεοσκοπούσαν τον ανάγκασαν να γονατίσει και να αναφερθεί σε δυο κοπέλες με χυδαίους χαρακτηρισμούς. Αυτό το βίντεο το έστειλαν και στον ίδιο τον 14χρονο στο λογαριασμό του στο instagram.

Τον απείλησαν αν μιλούσε για το περιστατικό θα τον μαχαίρωναν - Σχηματίστηκε δικογραφία

Κατά την διαφυγή τους τον απείλησαν πως αν μιλούσε για όλα όσα είχαν συμβεί θα τον μαχαίρωναν με σουγιά, ενώ του είπαν πως είχαν πιστόλι και ότι με αυτό θα τον σκότωναν.

Παραδέχτηκαν μάλιστα ενώπιον του θύματος τους πως την προηγούμενη μέρα, ανήμερα της πρωτοχρονιάς, είχαν λερώσει με τροφή το παρμπρίζ του αυτοκινήτου του πατέρα του και πως την ίδια μέρα, στις 2 Ιανουαρίου δηλαδή, είχαν πετάξει, νωρίτερα το απόγευμα στις 18:15, αυγά στο σπίτι του 14χρονου που βρίσκεται στον 4ο όροφο.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αγίας Παρασκευής για ληστεία από κοινού, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Πηγή: www.iefimerida.gr

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.