Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 15:21

Τα αγωνιστικά νέα του Γυμναστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής

ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ!

Οι γυναίκες μας πάνε από νίκη σε νίκη και αν, όπως ελπίζουμε, πάρουν  το ροζ φύλλο και στον αγώνα του Σαββάτου στο γήπεδό μας, θα κλείσουν 10 σερί αγωνιστικές αήττητες. Μόνο μην τις ματιάσουμε! Οι νεάνιδες συγκατοικούν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με το Παγκράτι και το Κορωπί (11 νίκες και μία ήττα). Ζητούμενο να έχουν όλες την υγεία τους. Όχι άλλοι τραυματισμοί! Οι κορασίδες Α δεν έχουν βρει τα πατήματά τους ακόμα (7 ήττες, 4 νίκες),αλλά τους δίνετε η ευκαιρία στο 15νθήμερο των διακοπών να αυξήσουν τις προσπάθειές τους και να ανασυγκροτηθούν, ενόψει του β’ γύρου. Οι παγκορασίδες συνεχίζουν τον εκπαιδευτικό τους πλου, με θετικό σκορ (5 νίκες, 4 ήττες), αλλά το κύριο είναι όχι η καταμέτρηση των νικών, αλλά να μάθουν το άθλημα που αγαπούν, μέσα από την ατομική  και ομαδική τους βελτίωση. Έχουν πολύ δρόμο ακόμα. Το ίδιο ισχύει και για τα γαλανόλευκα αστέρια, ανάμεσα στα οποία ανιχνεύονται πολλά μελλοντικά μπασκετικά αστέρια. ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2024!

Α. ΓΥΝΑΙΚΕΣ

ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ - ΓΣΑΠ: 32-55 (06-18, 09-18, 06-10, 11-09)
Διαιτητές:  Παπανικολάου-Κατσέλη

Παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψαν οι αθλήτριές μας το κατά τεκμήριο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τα Μελίσσια. Η άμυνά τους ήταν , κυριολεκτικά, για σεμινάριο! Οι αθλήτριες των Μελισσίων εύρισκαν τον δρόμο προς το καλάθι μας με πολύ μεγάλη δυσκολία. Στην επίθεσή μας , με ωραίες συνεργασίες, δεν συναντήσαμε σοβαρά εμπόδια από την αντίπαλη ομάδα. Το δε σκορ του δ’ δεκαλέπτου είναι πλασματικό, μια και η ομάδα μας, λόγω του τραυματισμού της Γρίσπου, είχε το μυαλό της – και σωστά περισσότερο στην αρχηγό μας παρά στον αγώνα. Έτσι σημειώσαμε την 9η στην σειρά νίκη μας, φιλοδοξούμε δε να τις κάνουμε δέκα στο επόμενο παιχνίδι στην έδρα μας στις 17/12 στις 17.00 με τον ΑΟ Πορφύρας , για να κλείσουμε αήττητοι το 2023! Συγχαρητήρια σε όλους -προπονητές και αθλήτριες! Προπαντός όμως τις ευχές μας για γρήγορη ανάρρωση στην Μαριλού!

ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ (Καλογερόπουλος): Κούκη 16(2), Τάρλα 3, Κοιλιαρίδη 5(1), Σκουμπάκη 1, Κυριακάκη 2, Κυρίδη 5(1), Ανδρικοπούλου, Παναγιωτίδη, Παρθενίου, Πατέρα, Καλογερία, Τζέλου.
ΓΣΑΠ (Ρουμπελάκης, Στρατής): Τσιαδή, Σακουλάκη 6, Γρίσπου 10(2), Κεσσέ 2, Γιαμπάνη 15(3), Βούλγαρη, Καραχάλιου 10, Πολιτοπούλου 10(1), Κυρκοπούλου, Σπυρίδωνος 2, Αραβανή.

Β. ΝΕΑΝΙΔΕΣ

Γ.Σ. ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ - Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 68-32 (17-6, 20-8, 20-12, 11-6)

Οι νεάνιδές μας, επέστρεψαν στις νίκες την 11η αγωνιστική, μετά την παρένθεση του Παγκρατίου. Παρά τις σημαντικές απουσίες 5 βασικών παικτριών της, η ομάδα ανταπεξήλθε στις απαιτήσεις του αγώνα και επιβλήθηκε εύκολα του Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ στην έδρα μας (στις 11.12.2023) με 36 πόντους διαφορά. Σημαντικό επίσης στοιχείο του αγώνα ήταν η συνεισφορά των κορασίδων μας, οι οποίες πήραν ευκαιρίες από τον προπονητή τους και έδωσαν στην ομάδα την απαιτούμενη ενέργεια ώστε να καλυφθεί το κενό που έχει δημιουργηθεί λόγω των πολλών απουσιών. Η ομάδα της Ηλιούπολης, δεν μπορεί να χαρακτηριστεί υψηλής δυναμικότητας και μας έβαλε δύσκολα μόνο στα πρώτα 6-7 λεπτά του παιχνιδιού, οπότε και το σκορ ήταν 6-6. Από το σημείο αυτό και μετά, τα κορίτσια μας πάτησαν γκάζι κι έφτασαν ευκολά σε μια ευρεία νίκη με σκορ 68-32.

ΓΣΑΠ (Κώστας Στρατής): Λάσκαρη Ρ. 8, Αγριογίαννη 5(1), Μαρτάκη 5(1), Γιαννοπούλου 14, Μήτση 12(2), Κουκουμέλη, Μάγειρα 2, Κεχρή 4, Σπυρίδωνος , Σταυρακάκη 6, Τούτση 6,Κεϊσογλου 6.

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ ΑΣΚΗ - ΓΣΑΠ  44 - 69  (7-24, 15-11, 13-19, 9-15)

Τη Δευτέρα 18/12 στο γήπεδο Ηλιούπολης Β, η ομάδα των νεανίδων μας ξεκίνησε με το δεξί το Β γύρο του πρωταθλήματος, απέναντι στην ομάδα του Χαραυγιακού. Άλλη μια νίκη και ένα ροζ φύλλο, στη συλλογή μας για την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της τρέχουσας χρονιάς. Από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο, οι αθλήτριες μας ξεκίνησαν πολύ δυνατά σε άμυνα και επίθεση. Στο υπόλοιπο του αγώνα οι αθλήτριες μας χαλάρωσαν λίγο στην άμυνα, χωρίς όμως να υστερήσουν στην επίθεση, δημιουργώντας ωραίες συνεργασίες με εύστοχα καλάθια. Οι αθλήτριες του Χαραυγιακού πάσχισαν μέχρι το τέλος για ένα θετικό αποτέλεσμα αλλά δεν είδαν «χαραυγή» απέναντι στην ομάδα μας. Επόμενος αγώνας με τον καινούργιο χρόνο, τη Δευτέρα 15/1/2024, στο γήπεδο Καβαρνού με την ομάδα ΑΣ Καλλίμαχος Μαραθώνα.

ΓΣΑΠ (Στρατής Κ.): Λάσκαρη Ρ 2, Αγριογιάννη 2, Μαρτάκη, Μήτση 3(1), Κουκουμέλη, Κοντογιωργάκη 15(3), Μάγειρα, Κεχρή, Σπυρίδωνος 39(2), Σταυρακάκη, Τούτση 2, Κεϊσογλου 6.

Γ. ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α

Γ.Σ. ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ - Α.Ο. ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ 35-48 (2-19, 12-7, 9-11, 12-11)

Το Σάββατο 9/12 (ώρα 18.00) στην έδρα μας, έγινε ο αγώνας μεταξύ των ομάδων του ΓΣΑΠ και του ΑΟ ΚΡΟΝΟΥ ΓΕΡΑΚΑ στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Κορασίδων. Ο 3ος στη Βαθμολογία ΚΡΟΝΟΣ κατάφερε στο πρώτο δεκάλεπτο να αιφνιδιάσει την ομάδα μας, εκμεταλλευόμενος την αστοχία των κοριτσιών που δεν κατάφεραν να τελειώσουν επιτυχώς κάποιες εύκολες φάσεις. Δυστυχώς, η διαφορά των 17 πόντων σε αυτό το δεκάλεπτο έκρινε και την έκβαση του αγώνα, παρά το γεγονός ότι οι κορασίδες μας πάλεψαν το παιχνίδι στη συνέχεια. Χαρακτηριστικό του αγώνα ήταν ότι το επιμέρους σκορ των τριών επόμενων περιόδων ήταν 33-29 υπέρ του ΓΣΑΠ, αλλά δεν ήταν δυνατό να ανατραπεί η αρχική μεγάλη διαφορά, παρά την μεγάλη προσπάθεια..

ΓΣΑΠ (Κώστας Στρατής): Τούτση, Παραπαγκίδου, Κασκαβέλη, Συρίγου, Λάσκαρη Ρ., Γιαννοπούλου, Βερτοπούλου, Αγριογιάννη, Μαρτάκη, Νίκου.

AKO ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ - Γ.Σ. ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 38-47 (11-14, 12-15, 6-8, 9-10)

Το Σάββατο 9/12 (ώρα 21.00) στο γήπεδο του Χολαργού, τα κορίτσια μας έδειξαν ότι έχουν κάνει σημαντική πρόοδο, έπαιξαν κατά διαστήματα ωραίο μπάσκετ και πήραν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Παρά το γεγονός ότι θα μπορούσαν να είχαν φτάσει σε μία πιο άνετη νίκη, δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα από την ομάδα του Χολαργού σε κανένα σημείο του αγώνα.

Το τέλος του πρώτου γύρου βρήκε την ομάδα μας στην 8 θέση της κατάταξης, με 4 νίκες και 7 ήττες. Από την βελτίωση που παρατηρείται στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας μας τις τελευταίες αγωνιστικές, διαφαίνεται ότι η συγκομιδή του πρώτου γύρου θα μπορούσε να είναι κάπως καλύτερη. Αν συνεχίσουμε με συνέπεια στις προπονήσεις, προσπάθεια στους αγωνιστικούς χώρους και χωρίς άλλους τραυματισμούς, μπορούμε να ελπίζουμε σε έναν καλύτερο Β’ γύρο.

Ο επόμενος δύσκολος αγώνας, τη νέα χρονιά, είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο 13/1 και ώρα 19.20, με τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

ΓΣΑΠ (Κώστας Στρατής): Τούτση, Παραπαγκίδου, Κασκαβέλη Συρίγου, Λάσκαρη Ρ., Γιαννοπούλου, Βερτοπούλου, Αγριογιάννη, Μαρτάκη.

Δ. ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Β

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠΑΓΟΥ - ΓΣΑΠ: 35-34 (Σάββατο 9/12)

Οι αθλήτριές μας έπαιξαν δυναμικά με πάθος εκτός έδρας  με την Ομάδα του Παπάγου. Παρόλο που στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού είμασταν μπροστά στο σκορ δεν καταφέραμε να πάρουμε το ροζ φύλλο για ένα πόντο! Από τον αγώνα κρατάμε την αγωνιστικότητα και το πάθος της ομάδας μας. Μπράβο στα κορίτσια μας!!

ΓΣΑΠ (Ναζίρη, Χαροκόπου): Μιχαλάτου, Γρηγοριαδη, Πολυχροπούλου, Πρεζά  Αθανασίού, Ανδρέου, Γιάλα, Φαρσάτη, Πάγια, Σεφερλή, Κορακάκη,

ΓΣΑΠ Β’ - ΚΡΟΝΟΣ ΑΟ Β': 44-41 (Σάββατο 16/12, γήπεδο Ζέτα Λαούδη)

Το παιχνίδι άρχισε με τον καλύτερο τρόπο , καθώς η ομάδα μας  ήταν μπροστά σε όλο τo πρώτο ημίχρονο με μεγάλη διαφορά. Με τη έναρξη του δευτέρου όμως η εικόνα αντιστράφηκε , με τις αντίπαλες να δείχνουν μεγάλη αγωνιστικότητα και να φτάσουν τελικά τη διαφορά στο τρίποντο. Ευτυχώς, δεν ευστόχησαν στην τελευταία προσπάθεια και έτσι  έμεινε το 44-41 ως τελικό σκορ.

ΓΣΑΠ (Ναζίρη Κατερίνα - Χαροκόπου Αλεξία): Κοράκη ,Πρίφτη, Πολυχρονοπούλου , Γρηγοριάδη , Πρεζά, Μιχαλάτου,Καραδήμου, Πάγια , Φαρσάτη , Ανδρέου , Αθανασίου , Καραπατή , Γιάλα

Ε. ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΑ ΑΣΤΕΡΙΑ (U13)

ΓΣΑΠ - ΑΝΑΔΡΑΣΗ ΚΕΡΑΤΕΑΣ

Μετά την εορταστική εκδήλωση του Συλλόγου ακολούθησε ο αγώνας των Γαλανόλευκων μεταξύ της ομάδας μας  και της ΑΝΑΔΡΑΣΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ.

Η ομάδα μας παίζοντας ωραίο μπάσκετ και  με καλές συνεργασίες έφερε θετικό αποτέλεσμα και το ευχαριστήθηκαν οι μικρές αθλήτριες.

Γαλανολευκα ΓΣΑΠ (Ναζίρη, Χαροκόπου): Θεοδωροπουλου,Παροντι, Φουρναρακη, Κυριτση, Καλαποδα, Σεφερλη, Ζαχαρατου, Πικεα, Αθανασιου, Σπηλιοπουλου.

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ - ΓΣΑΠ

Με τον εκτός έδρας των γαλανόλευκων εναντίον του Αγίου Νικολάου Παλλήνης τελείωσαν για το 2023 οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας. Όλες μας οι παίχτριες έδειξαν καλά στοιχεία απέναντι σε μία ψηλή και καλή ομάδα.                    

Το τουρνουά συνεχίζεται με την νέα χρονιά. Καλές Γιορτές!!!

Γαλανόλευκα ΓΣΑΠ (Ναζίρη, Χαροκόπου): Σεφερλή, Φουρναράκη, Ντρακότι, Παρόντι, Πικέα, Ζαχαράτου, Αθανασίου, Θεοδωροπούλου, Σπηλιοπούλου, Κυρίτση, Καλαπόδα, Χουρδάκη, Κωτσάκη.

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.