Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 10:43

Η Ν.Δ. δεν στηρίζει Γ. Σταθόπουλο στην Αγία Παρασκευή - Τα fake news τελείωσαν, η Ανανέωση έρχεται…

«Οι πεινασμένοι καρβέλια ονειρεύονται». Από το πρωί του Σαββάτου 14 Οκτωβρίου διακινείται στην πόλη fake news ότι δήθεν η Νέα Δημοκρατία στηρίζει τον Γιάννη Σταθόπουλο.

Το παλιό δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει κάθε μέσο για να εκβιάσει την ψήφο των πολιτών, που την πρώτη Κυριακή των εκλογών αποφάσισαν ότι δήμαρχος της Αγίας Παρασκευής αξίζει και πρέπει να είναι ο Γιάννης Μυλωνάκης.

Καλή προσπάθεια, αλλά τα ψέματα έχουν κοντά ποδάρια. Ο επικεφαλής του Ανεξάρτητου Δημοτικού Συνδυασμού «Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή» επικοινώνησε άμεσα με τα κεντρικά της Νέας Δημοκρατίας και η απάντηση που έλαβε ήταν ξεκάθαρη: «Η Νέα Δημοκρατία σε καμία περίπτωση δεν στηρίζει την υποψηφιότητα του κ. Γιάννη Σταθόπουλου».

Καλούμε τους πολίτες Αγίας Παρασκευής να αγνοήσουν όσους επιχειρούν, με όσα αθέμιτα μέσα διαθέτουν, να ακυρώσουν τη βούλησή τους. Στις 8 Οκτωβρίου έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα για το ποια δημοτική αρχή θέλουν στην πόλη. Τη δεύτερη Κυριακή, με μαζική συμμετοχή στις κάλπες, ας μετατρέψουν το μήνυμα σε ξεκάθαρη εντολή. Κι ας στείλουν εκεί που ανήκουν τους εκπροσώπους του χθες.


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.